网站标志
点评详情
发布于:2019-11-14 17:05:20  访问:175 次 回复:5 篇
版主管理 | 推荐 | 删除 | 删除并扣分
έλεγχο Κρίση γνώση ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Kleine Zeitung: Επιτακτικά αναγκαίο να ελεγχθεί το έργο της Τρόικας στην Ελλάδα
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Οι διασώστες του ευρώ έχουν πέσει ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ τελείως έξω στην περίπτωση της Αθήνας, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ επισημαίνεται στο ρεπορτάζ
...\"
Kleine Zeitung: Επιτακτικά αναγκαίο να ελεγχθεί το έργο της Τρόικας στην Ελλάδα ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ
Οι διασώστες του ευρώ έχουν πέσει τελείως έξω στην περίπτωση της Αθήνας, επισημαίνεται στο ρεπορτάζΤο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θέλει να διερευνήσει το έργο της τρόικας και αυτό είναι επιτακτικά αναγκαίο, καθώς αυτός ο θεσμός δεν έχει κανέναν ελεγκτικό μηχανισμό, και στην Ελλάδα οι διασώστες του ευρώ έχουν πέσει, μέχρι τώρα, τελείως έξω, γράφει εισαγωγικά η αυστριακή, μεγάλης κυκλοφορίας, Εφημερίδα «Kleine Zeitung» σε σημερινή ανταπόκρισή της από την Αθήνα.
 
Όπως αναφέρει στη συνέχεια, στις χώρες που αντιμετωπίζουν κρίση, η τρόικα καθορίζει τις τύχες των ανθρώπων, από την αξιολόγησή της εξαρτώνται ολόκληρες εθνικές οικονομίες, οι έλεγχοί της αποφασίζουν εάν θα συνεχιστούν ή θα διακοπούν τα δάνεια βοήθειας και η ίδια, ως πανίσχυρη, υπαγορεύει τους όρους λιτότητας και ελέγχει την εφαρμογή τους.
 
Τώρα, όμως, από τους ελεγκτές θα προκύψουν ελεγχόμενοι, καθώς το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αποφάσισε να βάλει στο μικροσκόπιο το ρόλο της τρόικας, και στην περίπτωση της wikipedia.orgΕλλάδας υπάρχει και λόγος για αυτό. Γιατί εκεί η τρόικα, με τις εκτιμήσεις της, έπεσε τελείως έξω, προσθέ ΤΕΙ.
 
Η ανταπόκριση παραπέμπει στις σχετικές δηλώσεις του προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, ότι η τρόικα έκανε περισσότερη ζημιά παρά ωφέλησε, ρίχνοντας τις χώρες της κρίσης σε βαθύτερη ύφεση και υπονομεύοντας την εμπιστοσύνη στην ευρώπη, όπως και στις δηλώσεις του προέδρου της Επιτ ροπής Οικονομικών, ότι σε σχέση με την τρόικα υπάρχει έλλειμμα διαφάνειας και αξιοπιστίας.
 
Σύμφωνα με την Εφημερίδα, υπάρχουν πραγματικές αμφιβολίες ως προς το αν αυτό το «τρίο» έχει γνώση των οικονομικών πραγμάτων, καθώς στην περίπτωση της wikipedia.orgΕλλάδας, σχεδόν ποτέ, δεν επιβεβαιώθηκαν οι προβλέψεις του και δεν πρόκειται για λεπτομέρειες αλλά για αποκλίσεις που ξεπερνούσαν το διπλάσιο και το τριπλάσιο, όπως για παράδειγμα, μετά το πρώτο πακέτο βοήθειας τον Μάιο του 2010, όταν προέβλεπαν ότι η ελληνικήοικονομία θα παρουσιάσει το 2012 ανάπτυξη 3,2% και στην πραγματικότητα συρρικνώθηκε από τότε περισσότερο από 10%.
 
Το ίδιο εξαιρετικά λαθεμένες υπήρξαν οι διαγνώσεις της ως προς την ανεργία στην Ελλάδα, που φερόταν να είναι το 2012 στο 14,8% και στο μεταξύ βρίσκεται σχεδόν στο 28%, και μάλιστα με ανοδική τάση. Επίσης, άχρηστες υπήρξαν οι προβλέψεις της ως προς το δημόσιο χρέος, που το Μάρτιο του 2012 υπολόγιζε πως στο τέλος του 2013 θα είναι στο 164,2% του ΑΕΠ και στην πραγματικότητα θα βρεθεί στο 176%.
 
Στην ανταπόκριση επισημαίνεται πως, στο μεταξύ, το ΔΝΤ παραδέχεται ότι υποτιμήθηκαν πολύ οι επιπτώσεις της πολιτικής λιτότητας και αυτό είχε καταστροφικές συνέπειες, διότι η Ελλάδα, για να εφαρμόσει τους όρους που της είχαν επιβληθεί, αναγκάστηκε να κάνει νέες περικοπές, πέφτοντας με αυτόν τον τρόπο σε βαθύτερη ύφεση και κάνοντας έτσι ακόμη δυσκολότερη την υλοποίηση της δημοσιονομικής προσαρμογής.
 
Στο τέλος της ανταπόκρισης σημειώνεται πως τον ερχόμενο χρόνο η Ελλάδα θέλει να εξοικονομήσει 4,2 δισεκατομμύρια ευρώ, ενώ η τρόικα απαιτεί την εξοικονόμηση άλλων 2 δισεκατομμυρίων ευρώ, απαίτηση που ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, θεωρεί αδικαιολόγητη, εκτιμώντας ότι το δημοσιονομικό κενό είναι το πολύ 500 εκατομμύρια ευρώ και σε τελική ανάλυση δεν είναι η πρώτη φορά που η τρόικα πέφ ΤΕΙ έξω, όπως διαπιστώνει και ο ίδιος ο κ. Στουρνάρας.
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Νέο «τσεκούρι» στις συντάξεις
Αίσθηση από την παραδοχή της διοίκησης του ΙΚΑ ότι έγιναν λάθος υπολογισμοί στις περικοπές χιλιάδων συντάξεων - Κατόπιν εορτής, το Ίδρυμα ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε επανέλεγχο και αποκατάσταση των αδικιώνΣε μειώσεις συντάξεων και παροχών θα οδηγηθούν άμεσα τα ασφαλιστικά ταμεία, εξαιτίας της δεινής οικονομικής κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει, λόγω της υστέρησης εσόδων, της ύφεσης και της ανεργίας.
Σύμφωνα με την εκτίμηση του προέδρου της ομοσπονδίας των εργαζομένων στα ασφαλιστικά ταμεία, η κύρια σύνταξη θα υποστεί μείωση 10%, η επικουρική 30%, ενώ θα καταργηθεί εντελώς το εφάπαξ.
Οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας στο υπουργείο Εργασίας (ασφαλιστικά ταμεία, ΟΑΕΔ κλπ) εξήγγειλαν επαναλαμβανόμενες πενθήμερες απεργίες, αρχής γενομένης από τις 16 Σεπ Τεμβρίου, διαμαρτυρόμενοι για τη διαθεσιμότητα 600 συναδέλφων τους.
«Δεν περισσεύει κανένας, αν αποχωρήσουν κι άλλοι υπάλληλοι» τόνισε ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΙΚΑ, Γιώργος Κυριακόπουλος.
Και συμπλήρωσε: «Θα κάνουν διπλάσιο χρόνο να εκδοθούν οι κύριες συντάξεις. Ήδη, η καθυστέρηση φτάνει τους 15 μήνες, ενώ σε κάποια υποκαταστήματα της περιφέρειας, όπως της Χαλκίδας, φτάνουν τους 24».
Σύμφωνα με τους συνδικαλιστές του ΟΑΕΔ, οι εγγεγραμμένοι άνεργοι έχουν ξεπεράσει το 1.000.000. Κάτι το οποίο αποφεύγει να δημοσιοποιήσει ο Οργανισμός, καθώς δεν έχει ανακοινώσει τα στοιχεία για την ανεργία εδώ και τέσσερις μήνες, όπως αναφέρει το newmoney.gr.
«Κούρεψαν» κατά λάθος χιλιάδες συντάξεις
Εν τω μεταξύ, αίσθηση προκαλεί η παραδοχή, εκ μέρους της ηγεσίας του ΙΚΑ, ότι έγιναν λάθος υπολογισμοί στις περικοπές χιλιάδων συντάξεων.
Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», η παραδοχή των λανθασμένων υπολογισμών έγινε μάλιστα από τον ίδιο το διοικητή του Ιδρύματος, Ροβέρτο Σπυρόπουλο, ο οποίος απέσ ΤΕΙλε χθες σχετικό έγγραφο προς τις αρμόδιες υπηρεσίες, τις οποίες και καλεί να σταματήσουν να διορθώνουν τα λάθη στις μειώσεις των συντάξεων που εντοπίζουν οι ίδιοι οι συνταξιούχοι, πηγαίνοντας στα υποκαταστήματα, καθώς στο εξής, όπως αναφέρει, η διαδικασία αυτή θα γίνει μαζικά για όλες τις συντάξεις όλων των Ταμείων κι εκεί θα φανεί αυτόματα πόσοι είχαν μεγαλύτερες μειώσεις από αυτές που δικαιολογούν οι μνημονιακοί νόμοι, οπότε και θα πρέπει να τους επιστραφούν τα ποσά, αλλά και πόσοι γλίτωσαν τις περικοπές, επειδή τα Ταμεία τους δεν είχαν αποστείλει τα ακριβή στοιχεία στο Ενιαίο Σύστημα Πληρωμής Συντάξεων της ΗΔΙΚΑ. Διαβάστε περισσότερα εδώ
Πλέον, κατόπιν... εορτής, το ΙΚΑ προχωρά σε επανέλεγχο των περικοπών στα ποσά των συντάξεων, έπειτα από τη διαπίστωση ότι υπήρξαν περιπτώσεις κατά τις οποίες παρακρατήθηκαν μεγαλύτερα ποσά και άλλες, όπου δεν έγιναν οι μειώσεις που είχαν προβλεφθεί.
Τα λάθη που έγιναν στη διαδικασία προσαρμογής των συντάξεων, είχαν σαν αποτέλεσμα να μην περικοπούν κατά 12% όλες οι συντάξεις άνω των 1.300 ευρώ, ενώ σε άλλες περιπτώσεις έγιναν μειώσεις αδίκως.
Κατά το επόμενο χρονικό διάστημα, το ΙΚΑ θα καταγράψει αναλυτικά σε ποιους πρέπει να επιστραφούν ποσά που έχουν παρακρατηθεί και σε ποιους πρέπει να επιβληθούν μειώσεις. Διαβάστε περισσότερα εδώ
Βίντεο: Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε τελετή στις Θερμοπύλες σε ναζιστικό υπερθέαμα
«Οι πολιτικάντηδες με τα \"burberry\" ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή», απαντά η Χρυσή ΑυγήΕίχε δεν είχε η Χρυσή Αυγή κατάφερε, χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι η αλήθεια, να μεταβάλει μια τιμητική τελετή στις Θερμοπύλες προς τιμήν του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του, σε ένα εθνικιστικό σόου.
Τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου δόθηκε η μάχη των Θερμοπυλών με σκοπό να τιμήσουν το μεγάλο στρατάρχη και τους υπόλοιπους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την προέλαση των Περσών. Αυτό όμως που ξεκίνησε ως τιμητική τελετή, εξελίχθηκε σε ένα ναζιστικό, παραστρατιωτικό υπερθέαμα. Οι παρευρίσκοντες σχημάτισαν έναν μαίανδρο και ανάβοντας δαυλούς εκτελούσαν με θέρμη τα στρατιωτικά παραγγέλματα του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ τραγουδούσαν τον ύμνο της οργάνωσης.
Αυτό όμως δεν αρκούσε, καθώς οι συμμετέχοντες θέλοντας να δώσουν κλίμα... γηπέδου άναψαν δεκάδες καπνογόνα!
Το... πρωτότυπο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στο Λεωνίδα περιελάμβανε και χαιρετισμό με υψωμένο το χέρι από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος, σε λόγο που έβγαλε, καταφέρθηκε κατά των πολιτικών της wikipedia.orgΕλλάδας και φυσικά αποθεώθηκε από τα μέλη του κόμματός του.
YouTube.com/embed/N0MnK8jYluQ?feature=player_embedded\" allowfullscreen=\"\" frameborder=\"0\" height=\"360\" width=\"640\">
YouTube.com/embed/5Fy1M1AhdWs?feature=player_embedded\" allowfullscreen=\"\" frameborder=\"0\" height=\"360\" width=\"640\">
Τι απαντά η Χρυσή Αυγή
Πάντως, έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε με το εθνικιστικό σόου στις Θερμοπύλες και την έκταση που πήρε το θέμα, η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για έναν «οχετό ύβρεων και άθλιας παραπληροφόρησης» κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.
«Οι πολιτικάντηδες με τα \"burberry\" που χαζογελάνε στις τηλεοπτικές κάμερες, ασφαλώς ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή της Χρυσής Αυγής», αναφέρει η Χρυσή Αυγή και συνεχίζει προσθέτοντας ότι, «αυτοί που στέλνουν τις κομματικές τους νεολαίες στην Μύκονο για \"clubbing\", πολεμούν τους νέους Εθνικιστές που τιμούν τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες».
«Η Χρυσή Αυγή προσηλωμένη στις αιώνιες αξίες του Ελληνισμού, θα συνεχίσει να αποδίδει τιμές στους Πατέρες, με την αισθητική και τα σύμβολα που γέννησε ο αρχαίος ελληνικός κόσμος και συνεχίζουν να εμπνέουν ακόμα και στο άχρωμο σήμερα.», καταλήγει.
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ
source: http://www.protothema.gr/economy/article/326698/kleine-zeitung-epitaktika-anagaio-na-eleghthei-to-ergo-tis-troikas-stin-ellada-/
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ…
共5篇回复 每页10篇 页次:1/1
2019-12-2 13:33:35 BY 游客
版主管理 | 删除 | 删除并扣分
Adidas NMD Womens
Coach Handbags
Fjallraven Kanken Backpack
Salomon Boots
Supreme
Jordan Retro
Coach
Fjallraven Bags
Moncler
Fjallraven Kanken
Hydro Flask 40 OZ
Louboutin Trainers
Asics Gel Nimbus
Giuseppe Zanotti Sale
Off White Sneakers
Mizuno Shoes
Pandora Bracelet
Bape Clothing
Kate Spade Purses
Fred Perry Shoes
The North Face
Ugg
Birkenstock Sandals
Jordan Shoes
Karen Millen UK
Lebron Shoes
Hydro Flask Sale
Salomon Running Shoes
Kate Spade Handbags
Birkenstock Sale
Skechers outlet
Mulberry
Currys
Calvin Klein Underwear
Birkenstock Shoes
Fjallraven
Air Max 90
Coach Purses
Golden Goose
Vans Shoes
Pandora Official Site
Calvin Klein Dresses
Karen Millen UK
Converse Sale
Vans
Balenciagas
Golden Goose Sneakers
Birkenstock Sale
Champion
MCM
Balenciaga Bags
Fjallraven Kanken
Goyard Bags
Nike Outlet
Longchamp Backpack
Coach Handbags
Salvatore Ferragamo Shoes
Golden Goose Trainers
Nike Shox Mens
Christian Louboutin Shoes
Converse All Star
Timberland Shoes
Pandora Bracelet
Yves Saint Laurent
Karen Millen UK
Bape Jacket
Skechers Outlet
Yeezy
Red Bottoms
Brooks Shoes
Giuseppe Zanotti Sale
The North Face
Goyard Bags
Hydro Flask 40 OZ
Golden Goose Trainers
High Top Vans
Yeezy V3
Fila Shoes Womens
Valentino Bags
Birkenstock Shoes
Golden Goose Shoes
Under Armour Tracksuit
Birkenstock Sale
Longchamp Purse
Nike Air More Uptempo
Vibram Five Fingers
Air Max 2019
Under Armour Outlet
Polo Ralph Lauren Canada
Curry 6
Golden Goose Shoes
Lauren Ralph Lauren
Burberry Belt
Nike Air Max 720
Supreme Canada
Christian Louboutin Sneakers
Suicoke Sandals
Asics Running Shoes
Balenciaga Shoes
Pandora Jewelry
Champion Hoodie
Ultra Boost 4.0
Pandora Rings
Hydro Flask Lids
Fjallraven Sale
Mizuno
Balenciaga Shoes
Giuseppe
Nike Outlet
Off White Shoes
Mont Blanc Refills
Fjallraven Bags
Brooks Tennis Shoes
Champion T Shirt
Lebron 16 Shoes
Adidas Shoes Women
Michael Kors Outlet
Nike Canada
Adidas Shoes
Fitflop Sandals
Jordan 11
Fitflop Sandals
Adidas Ultra Boost
Nike KD
Pandora Charms
Bottega Veneta Handbags
Salomon Speedcross 4
Christian Louboutin
Nike Air Max 90
Yeezy Shoes
Toms
Yezzys
Fitflop
Fjallraven Kanken Backpack
Balenciaga Trainers
Harden Vol 3
Valentino Shoes Sale
Lauren Ralph Lauren
Ugg
Fjallraven Kanken
Ralph Lauren Com
North Face Outlet
Off White
Vibram
Valentino
Fila Trainers
Saucony
Off White Shoes
Hydro Flask 32 OZ
Birkenstock
Yeezy Boost
Kyrie 4
Nike Canada
Yeezy Canada
jennifer
2019-12-6 08:46:29 BY 游客
版主管理 | 删除 | 删除并扣分
yeezy boost
yeezy shoes
Bape Shirt
nike outlet
steph curry
coach purses
salomon speedcross 3
pandora earrings
balenciaga sneakers
golden goose
Christian Louboutin Shoes
jordan 11
red bottom shoes
ecco
nike air max 270
mizuno wave rider
Hermes Birkin Bags
pandora jewelry
pandora earrings
christian louboutin
Hydro Flask 32 OZ
kd 10
moncler uk
salomon
nike air vapormax flyknit
lebron 15
yeezy boost 350
red bottoms
moncler sale
yeezy
jordan 11
philipp plein shoes
fitflop sandals
vans
moncler jacket mens
yeezy 350
red bottom shoes
yeezy 350
fjallraven kanken backpack
lebron james shoes
longchamp bag
christian louboutin
off white clothing
fitflop sandals
nike air max 95
jordan retro 12
nike air max plus
nike air max
goyard
moncler jacket mens
kate spade handbags
moncler jacket
Karen Millen Dresses
birkenstock sale
Nike Shoes
pandora canada
jordan 11
goyard
lebron shoes
golden goose
goyard tote
fila sneakers
yeezy shoes
Birkenstock Shoes
adidas shoes
bague pandora
salomon shoes
kate spade purses
ugg boots
yeezy
kate spade
Fjallraven Kanken Backpack
fila sneakers
pandora
burberry bags
Off White
mizuno
adidas shoes
james harden shoes
jordan 11
yeezy shoes
salomon shoes
kate spade handbags
kate spade
salvatore
pandora uk
Ralph Lauren Polo Shirts
nmd adidas
fitflop sale
yeezy boost 350
pandora Charms
louboutin
Nike Air vapormax
christian louboutin
yeezy
Adidas Ultra Boost
moncler jacket womens
longchamp
nike vapormax
Skechers
philipp plein t shirt
kate spade
louboutin heels
pandora charms
adidas nmd
puma rihanna
ed hardy clothing
golden goose shoes
giuseppe zanotti sneakers
Birkenstock Outlet
magaret
2019-12-15 16:02:52 BY 游客
版主管理 | 删除 | 删除并扣分

https://www.converse-outlet.com/converse-monochrome-c-5/ Converse Monochrome ,

https://www.moncleroutletsales.com/women-vests-c-10/ moncler women vests ,

https://www.newgoldengoosesneakers.com/golden-goose-hi-star-c-3/ Golden Goose Hi Star ,

https://www.mrgoldengoose.com/ Golden Goose Outlet ,

https://www.newgoldengoosesneakers.com/golden-goose-superstar-c-7/ Golden Goose Superstar ,

https://www.monclerbigdeals.com/ Moncler Big Deals ,

https://www.monclerbigdeals.com/moncler-women-vests-c-6/ Moncler Women Vests ,

https://www.goldengoosebigdeals.com/golden-goose-superstar-c-2/ Golden Goose Superstar ,

https://www.thegoldengoosesale.com/golden-goose-francy-c-27/ golden goose francy ,

https://www.converse-outlet.com/converse-seasonal-color-c-6/ Converse Seasonal Color ,

https://www.goldengooser.com/ Golden Goose Outlet ,

https://www.sneakersgoldengoose.it/golden-goose-uomo-c-2/ golden goose uomo ,

https://www.goldengooseshoesit.com/ Golden Goose Sale ,

https://www.moncleroutletsales.com/men-jackets-c-6/ moncler men jackets ,

https://www.sportshoesonsale.com/converse-shoes-c-49/ converse shoes ,

https://www.converse-outlet.com/converse-1970s-c-1/ Converse 1970s ,

https://www.sneakersgoldengoose.it/ Golden Goose ,

https://www.converse-outlet.com/ Converse Shoes ,

https://www.goldengoosebigdeals.com/golden-goose-slide-c-3/ Golden Goose Slide ,

https://www.goldengooseshoesit.com/golden-goose-ball-star-c-1/ Golden Goose Ball Star ,

https://www.goldengoosebigdeals.com/ Golden Goose Outlet ,

https://www.goldengooseshoesit.com/ Golden Goose Outlet ,

https://www.sportshoesonsale.com/ Sport Shoes ,

https://www.moncleroutletsales.com/ Moncler Outlet Online ,

https://www.thegoldengoosesale.com/ Golden Goose Sneakers ,

https://www.airjordanbigdeals.com/ Cheap Jordan Shoes ,

https://www.thegoldengoosesale.com/ Golden Goose ,

https://www.converse-outlet.com/ Converse Outlet ,

https://www.newgoldengoosesneakers.com/ Golden Goose Sneakers Outlet ,

https://www.monclerbigdeals.com/moncler-men-vests-c-3/ Moncler Men Vests ,

https://www.goldengoosebigdeals.com/golden-goose-mid-star-c-1/ Golden Goose Mid Star ,

https://www.philippemodelsale.com/philippe-moldel-woman-c-2/ Philippe Model Woman ,

https://www.goldengooseshoesit.com/ Golden Goose Sneakers ,

https://www.newgoldengoosesneakers.com/ Golden Goose Sneakers Sale ,

https://www.thegoldengoosesale.com/golden-goose-starter-c-42/ golden goose starter ,

https://www.moncleroutletsales.com/men-coats-c-5/ moncler men coats ,

https://www.newgoldengoosesneakers.com/golden-goose-francy-c-2/ Golden Goose Francy ,

https://www.mrgoldengoose.com/golden-goose-mid-star-c-4/ golden goose mid star ,

https://www.goldengooseshoesit.com/golden-goose-slide-c-5/ Golden Goose Slide ,

https://www.lewishamiltoncaps.com/ Lewis Hamilton Cap Collection ,

https://www.sportshoesonsale.com/vans-shoes-c-52/ vans shoes ,

https://www.moncleroutletsales.com/accessories-c-1/ moncler accessories ,

https://www.lewishamiltoncaps.com/ Lewis Hamilton Cap 2019 ,

https://www.lewishamiltoncaps.com/ Lewis Hamilton Cap ,

https://www.goldengooser.com/v-star-c-3/ golden goose v star ,

https://www.monclerbigdeals.com/ Moncler Outlet ,

http://www.yeezybigdeals.com/ Yeezy Boost Big Sale ,

https://www.mrgoldengoose.com/golden-goose-hi-star-c-3/ golden goose hi star ,

https://www.airjordanbigdeals.com/ Air Jordan Big Deals ,

http://www.yeezybigdeals.com/ adidas Yeezy Boost ,

https://www.philippemodelsale.com/ Philippe Model Sale ,

http://www.yeezybigdeals.com/ Yeezy Boost Big Deals ,

https://www.newgoldengoosesneakers.com/golden-goose-starter-c-6/ Golden Goose Starter ,

https://www.goldengoosebigdeals.com/golden-goose-hanami-c-7/ Golden Goose Hanami ,

http://www.yeezybigdeals.com/ Yeezy Boost Sale ,

https://www.monclerbigdeals.com/moncler-men-jackets-c-2/ Moncler Men Jackets ,

https://www.moncleroutletsales.com/ Moncler Big Deals ,

https://www.newgoldengoosesneakers.com/golden-goose-slide-c-5/ Golden Goose Slide ,

https://www.sportshoesonsale.com/adidas-shoes-c-6/ adidas shoes ,

https://www.mercedeslewishamiltonhat.com/mercedes-f1-hats-c-3/ mercedes f1 hat ,

https://www.sneakersgoldengoose.it/ Golden Goose Sneakers ,

https://www.lewishamiltoncaps.com/mercedes-lewis-hamilton-caps-c-2/ Mercedes Lewis Hamilton Caps ,

https://www.canadagoosebigdeals.com/ Canada Goose Sale ,

https://www.thegoldengoosesale.com/golden-goose-superstar-c-45/ golden goose superstar ,

https://www.mrgoldengoose.com/golden-goose-superstar-c-7/ golden goose superstar ,

https://www.airjordanbigdeals.com/ Air Jordan Big Sale ,

https://www.mercedeslewishamiltonhat.com/ Mercedes Lewis Hamilton ,

https://www.goldengooser.com/francy-c-2/ golden goose francy ,

https://www.philippemodelsale.com/ Philippe Model ,

https://www.canadagoosebigdeals.com/ Canada Goose Big Sale ,

https://www.goldengoosebigdeals.com/golden-goose-starter-c-5/ Golden Goose Starter ,

https://www.converse-outlet.com/converse-high-top-c-2/ Converse High Top ,

https://www.mercedeslewishamiltonhat.com/ Mercedes Lewis Hamilton Hat ,

http://www.yeezybigdeals.com/yeezy-boost-c-1/ Yeezy Boost ,

https://www.sneakersgoldengoose.it/golden-goose-donna-c-1/ golden goose donna ,

https://www.airmax270site.com/ air max 270 ,

https://www.moncleroutletsales.com/women-jackets-c-9/ moncler women jackets ,

https://www.monclerbigdeals.com/moncler-women-coats-c-4/ Moncler Women Coats ,

https://www.thegoldengoosesale.com/golden-goose-slide-c-39/ golden goose slide ,

https://www.mrgoldengoose.com/ Golden Goose Sale ,

https://www.goldengoosebigdeals.com/ Golden Goose Big Deals ,

https://www.mrgoldengoose.com/golden-goose-francy-c-2/ golden goose francy ,

https://www.converse-outlet.com/converse-leather-c-3/ Converse Leather Shoes ,

https://www.newgoldengoosesneakers.com/ Golden Goose Sneakers ,

https://www.thegoldengoosesale.com/golden-goose-hi-star-c-33/ golden goose hi star ,

https://www.thegoldengoosesale.com/golden-goose-v-star-c-48/ golden goose v star ,

https://www.sportshoesonsale.com/nike-shoes-c-53/ nike shoes ,

https://www.goldengooser.com/ Golden Goose Sale ,

https://www.philippemodelsale.com/ Philippe Model Sneakers ,

https://www.newgoldengoosesneakers.com/ Golden Goose ,

https://www.mercedeslewishamiltonhat.com/lewis-hamilton-hats-c-1/ lewis hamilton hat ,

https://www.sneakersgoldengoose.it/ Golden Goose Saldi ,

https://www.goldengoosebigdeals.com/ Golden Goose Big Sale ,

https://www.converse-outlet.com/ Converse Sale ,

https://www.sneakersgoldengoose.it/ Golden Goose Scarpe ,

https://www.newgoldengoosesneakers.com/golden-goose-v-star-c-8/ Golden Goose V Star ,

https://www.moncleroutletsales.com/women-coats-c-8/ moncler women coats ,

https://www.philippemodelsale.com/philippe-moldel-man-c-1/ Philippe Model Man ,

https://www.philippemodelsale.com/ Philippe Model Shoes ,

https://www.airmax270site.com/nike-air-max-270-c-1/ air max 270 ,

https://www.sportshoesonsale.com/ Sport Shoes On Sale ,

https://www.converse-outlet.com/converse-low-top-c-4/ Converse Low Top ,

https://www.monclerbigdeals.com/moncler-men-coats-c-1/ Moncler Men Coats ,

https://www.airmax270site.com/ nike air max 270 ,

https://www.mrgoldengoose.com/golden-goose-v-star-c-8/ golden goose v star ,

https://www.newgoldengoosesneakers.com/golden-goose-ball-star-c-1/ Golden Goose Ball Star ,

https://www.goldengoosebigdeals.com/golden-goose-francy-c-4/ Golden Goose Francy ,

https://www.thegoldengoosesale.com/ Golden Goose Sale ,

https://www.goldengooser.com/slide-c-5/ golden goose slide ,

https://www.lewishamiltoncaps.com/ Lewis Hamilton Hat ,

https://www.goldengooseshoesit.com/ Golden Goose ,

https://www.thegoldengoosesale.com/ Golden Goose Outlet ,

https://www.moncleroutletsales.com/ Moncler Outlet Store ,

https://www.goldengooser.com/mid-star-c-6/ golden goose mid star ,

https://www.canadagoosebigdeals.com/ Canada Goose Outlet ,

https://www.goldengooser.com/superstar-c-4/ golden goose superstar ,

https://www.lewishamiltoncaps.com/lewis-hamilton-caps-c-1/ Lewis Hamilton Caps ,

https://www.goldengoosebigdeals.com/golden-goose-hi-star-c-8/ Golden Goose Hi Star ,

https://www.goldengooser.com/ Golden Goose ,

https://www.mrgoldengoose.com/golden-goose-slide-c-5/ golden goose slide ,

https://www.goldengooseshoesit.com/golden-goose-superstar-c-7/ Golden Goose Superstar ,

https://www.mrgoldengoose.com/ Golden Goose Sneakers ,

https://www.goldengoosebigdeals.com/ Golden Goose Sale ,

https://www.canadagoosebigdeals.com/ Canada Goose Big Deals ,

https://www.airmax270site.com/ air max 270 outlet ,

https://www.goldengooser.com/ Golden Goose Sneakers ,

https://www.goldengooseshoesit.com/golden-goose-francy-c-2/ Golden Goose Francy ,

https://www.sportshoesonsale.com/air-jordan-shoes-c-8/ air jordan shoes ,

https://www.goldengooseshoesit.com/golden-goose-starter-c-6/ Golden Goose Starter ,

https://www.goldengooseshoesit.com/ Golden Goose Shoes ,

https://www.airjordanbigdeals.com/ Jordan Shoes Sale ,

https://www.thegoldengoosesale.com/golden-goose-hanami-c-30/ golden goose hanami ,

https://www.sportshoesonsale.com/puma-shoes-c-51/ puma shoes ,

https://www.monclerbigdeals.com/moncler-women-jackets-c-5/ Moncler Women Jackets ,

https://www.monclerbigdeals.com/ Moncler Big Sale ,

https://www.lewishamiltoncaps.com/mercedes-f1-caps-c-3/ Mercedes F1 Cap ,

https://www.moncleroutletsales.com/men-vests-c-7/ moncler men vests ,

https://www.sportshoesonsale.com/yeezy-boost-c-7/ yeezy boost ,

https://www.mercedeslewishamiltonhat.com/ Mercedes Lewis Hamilton Cap ,

https://www.thegoldengoosesale.com/golden-goose-mid-star-c-36/ golden goose mid star ,

https://www.goldengooseshoesit.com/golden-goose-v-star-c-8/ Golden Goose V Star ,

https://www.mercedeslewishamiltonhat.com/mercedes-lewis-hamilton-hats-c-2/ mercedes lewis hamilton hats ,

https://www.goldengooser.com/starter-c-7/ golden goose starter ,

https://www.mrgoldengoose.com/golden-goose-starter-c-6/ golden goose starter ,

https://www.sportshoesonsale.com/ Sport Shoes Outlet ,

https://www.converse-outlet.com/ Converse Store ,

https://www.sportshoesonsale.com/ Sport Shoes Sale ,

https://www.goldengooseshoesit.com/golden-goose-mid-star-c-4/ Golden Goose Mid Star ,

https://www.goldengooser.com/hi-star-c-8/ golden goose hi star ,

https://www.airmax270site.com/ air max 270 sale ,

https://www.newgoldengoosesneakers.com/golden-goose-mid-star-c-4/ Golden Goose Mid Star ,

https://www.mrgoldengoose.com/ Golden Goose ,

https://www.sportshoesonsale.com/new-balance-shoes-c-50/ new balance shoes ,

https://www.airmax270site.com/ cheap air max 270 ,

https://www.moncleroutletsales.com/ Moncler Outlet ,

https://www.monclerbigdeals.com/ Moncler Sale ,

https://www.goldengooseshoesit.com/golden-goose-hi-star-c-3/ Golden Goose Hi Star ,

https://www.mrgoldengoose.com/golden-goose-ball-star-c-1/ golden goose ball star ,

https://www.goldengooser.com/ball-star-c-1/ golden goose ball star ,

2019-12-21 10:20:47 BY 游客
版主管理 | 删除 | 删除并扣分
Champion T Shirt
Christian Louboutin
Polo Shirts
Nike Air Max 90
Fendi Boots
Champion Hoodie
Coach Wallet
Kate Spade Purses
North Face
Mont Blanc Fountain Pen
Yeezy 500
Air Max 720
Bose Headphones
Karen Millen Outlet
Asics Womens Shoes
Kate Spade Outlet
Merrell Shoes
Longchamp
Clarks Sandals
Calvin Klien
Hydro Flask 21 OZ
Bape Jacket
Goyard Bags
Ecco Sandals
Jack Wolfskin Fleece
Cartier Love Ring
Kate Spade Bags
Asics Shoes
Adidas Superstar
Adidas Tracksuit
Lululemon Pants
Fjallraven Kanken Backpack
Kids Converse
Yeezy Boost 350
A Bathing Ape
Lululemon Shorts
Mizuno Wave Rider
Air Max 97
Fjallraven UK
Champion Shoes
Mont Blanc Pen
Nike Air Max 270
Converse High Tops
Columbia Coats
Bose
Goyard Wallet
Guiseppes
Cartier
Nike Air Max
Moncler T Shirt
Fila Hoodie
Jordan 11
Burberry
Nike Air Force
Bape Clothing
Birkenstock Sale
Longchamp Tote
Ecco Sandals
Calvin Klein Underwear
Juicy Couture Handbags
Nike Air Max 270
Calvin Klein Shoes
Golden Goose
Bose
Mont Blanc Fountain Pen
Brooks Running Shoes
Adidas Originals NMD
Bose Store
Balenciaga Shoes
Moncler Coat
Coach Wallet
Fila Sneakers
Birkenstock Shoes
Lacoste Clothing
Canada Goose Sale
Calvin Klein Underwear
Hydro Flask 32 OZ
A Bathing Ape
Golden Goose Sale
Nike Air Max 720
Birkenstock Shoes
Stan Smith Shoes
Converse Shoes
Champion T Shirt
Birkenstock UK
Fitflop
Lacoste Polo Shirts
Fila Sneakers
Fendi Boots
Champion Clothing
Hydro Flask 32 OZ
Clarks Sandals
Asics Gel Kayano
Juicy Couture
Karen Millen
Hydro Flask Sale
Bvlgari
The North Face
Bottega Veneta Bags
Karen Millen Outlet
Fjallraven Kanken
Moncler Coat
Louboutin Shoes
Fila Dress
Champion T Shirt
Michael Kors Outlet
Hydro Flask 40 OZ
Lululemon
Birkenstock Sale
Fitflop Sandals
Canada Goose Jacket
Canada Goose Parka
Golden Goose Sneakers
Hugo Boss Jeans
Fjallraven Backpack
Kate Spade Purses
Fjallraven Kanken
Michael Kors Wallet
The North Face
Jordan Shoes
Bose Speakers
Jordan 11
Ecco Shoes
Adidas Canada
Karen Millen Sale
Balenciaga Shoes
Canada Goose Parka
Coach Wallet
Bose Soundlink Mini
Golden Goose Superstar
Salvatore Ferragamo
Balenciaga Shoes
North Face Backpack
Ferragamo Shoes
Columbia Jacket
Clarks Boots
Curry 6
Jordan Retro 11
North Face UK
Burberry
Champion Sweatshirt
Adidas
Goyard Bags
Giuseppe
Hugo Boss Outlet
Fitflop UK
Converse
MCM
Nike Lebron 17
Air Max 720
Kate Spade Purses
Asics Running Shoes
Bose Soundlink
Jack Wolfskin Jacket
Merrell Hiking Shoes
ernest
共5篇回复 每页10篇 页次:1/1
我要回复
回复内容
验 证 码
看不清?更换一张
匿名发表 
脚注信息
 罗平慧福商贸有限公司    云南鑫华峰贸易有限公司    龙华慧福粮油加工坊    云南慧福粮油股份有限公司    曲靖市罗花贸易有限公司    
Copyright (C) 2009-2017 All Rights Reserved.    版权所有       滇ICP备16002381号-1
  联系地址:罗平县罗雄镇、曲靖市沾益太平社区小路口村、昆明市经开区中豪新册产业城A区13栋、宣威市环城东路46号
访问统计